Et convidem a la II Jornada d’Innovació i a la sessió d’Innovació i Espais

Aquest mes de març que estem a punt d’encetar ens porta dues cites imprescindibles:

Han passat dos anys d’ençà de l’entrada en vigor del Pla de Reforma de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic, en el qual es formulava un compromís d’actuació en el sentit de fomentar la innovació en el funcionament de l’Administració, des d’una perspectiva de l’aprofitament i la potenciació del talent intern. Una de les actuacions iniciades en aquest sentit ha estat l’impuls del Canal Innovació, i dins d’aquest, la iNNOtECA.

scientia ofideute videoconferencia instamapscatalegprocessosActualment, la iNNOtECA recull prop d’un centenar de pràctiques dels diferents departaments de la Generalitat que han contribuït de manera destacada a millorar el serveis que en el dia a dia oferim a la ciutadana, amb l’objectiu de millorar amb les seves aportacions el funcionament intern de l’organització. Són exemples de la voluntat de millora continuada que impregna l’ADN dels treballadors i treballadores de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Des d’InnoGent, pensem que cal valorar aquestes pràctiques i els esforços que hi ha al darrere, la professionalitat en la gestió de projectes, la motivació, la superació i l’inconformisme dels equips i les persones. Per tot això, volem aprofitar una jornada com aquesta per donar la paraula a les persones, als professionals de casa nostra, que han fet dels seus departaments llocs una mica millors, més eficients i més orientats a la ciutadania.

Els objectius de la II Jornada d’Innovació són presentar projectes de valors que s’estan desenvolupant en l’actualitat i reconèixer el valor de la feina de les persones i els equips. Coneixerem de la mà dels seus equips impulsors una selecció de pràctiques de la iNNOtECA:  les experiències d’ Instamaps , la Videoconferència en l’àmbit de l’execució penal,  Ofideute,  Scientia, i el Catàleg corporatiu de processos.

Pel que fa a la sessió sobre Innovació i Espais: preparats per a treballar de forma diferent? forma part d’’un projecte global que pretén definir quins són els espais que han d’’acompanyar una Administració més innovadora, eficient i sostenible. Si volem treballar de forma diferent, hem de disposar d’’espais adequats que ho permetin. Des de l’’empresa privada ja fa temps que s’’estan duent a terme implantacions en oficines que responen a les necessitats d’’una nova forma de treballar. Des de l’’Administració pública es comença a ser conscient d’’aquesta relació directa entre eficiència, innovació i espai.

La sessió és oberta a tothom, tot i estar dirigida principalment a persones que treballen a les àrees de recursos humans, obres i manteniment, règim interior, modernització, organització, innovació i qualitat i prevenció de riscos laborals.

En ambdós casos, el procés d’inscripció per al personal de l’Administració de la Generalitat és l’habitual a través d’ATRI.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s