Per acabar l’any, recomanem: el visionat de la Jornada de Nous Lideratges sobre la gestió de l’error i del fracàs

nous-lideratgesEl passat dilluns 12 de desembre va tenir lloc a l’auditori del Palau de la Generalitat la Jornada de Nous Lideratges, que enguany ha arribat a la seva tercera edició. La jornada va ser presentada per la senyora Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, i la senyora Meritxell Masó, secretària d’Administració i Funció Pública.

Centrada en la gestió de l’error i del fracàs , la jornada va comptar amb la intervenció magistral del degà de la Deusto Business School, Guillermo Dorronsoro, el qual va aportar pinzellades per a fer més comprensible la complexitat de l’entorn en que ens movem; així com de la veterana periodista Rosa Maria Calaf, la qual va compartir episodis i valoracions de la seva vida professional que varen fer avinent la conveniència de perseverar i confiar en les pròpies possibilitats, així com arriscar en determinats moments.

També va participar a la jornada l’actriu Sílvia Bel, posant un toc d’interdisciplinarietat, risc i poesia; elements que va compartir amb el responsable d’Innovació del Departament de Territori i Sostenibilitat, Xavier Baulies, el qual com a relator i guitarra en mà, va posar les notes finals d’una jornada.

Volem agrair l’assistència als qui ens vau acompanyar a la jornada, a l’hora que us deixem l’enllaç al vídeo de l’esdeveniment.

Només ens resta desitjar-vos un molt Bon Nadal, i que els Reis Mags d’Orient ens regalin un 2017 ple de moments, vivències i emocions que portin el segell de la innovació i dels valors que la fan possible.

InnoGent

One thought on “Per acabar l’any, recomanem: el visionat de la Jornada de Nous Lideratges sobre la gestió de l’error i del fracàs

  1. Només puc tenir elogis per als organitzadors de la jornada que varen transmetre energia i entusiasme per encarar els reptes als que ens enfrontem diariament. També vull fer constar la meva gran admiració per la Rosa Maria Calaf, una dona valenta que és un exemple de “savoir faire”. Gràcies!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s