El dijous recomanem: Sapiens. Comprendre per crear

Del 16 de novembre al 31 de maig de 2017 tindrem l’oportunitat de visitar al CosmoCaixa l’exposició Sapiens. Comprendre per crear.

sapiens-ferran-adria-catL’exposició pretén explicar el mètode Sapiens, ideat per Ferran Adrià amb l’objectiu de classificar elements culinaris de forma exhaustiva, i que ajuda a crear, aprendre, descobrir i obrir nous camins, tot descrivint i documentant en profunditat els elements, els processos, les eines, les metodologies, les elaboracions i les percepcions finals del procés gastronòmic.

El mètode Sapiens classifica en diferents tipologies els esdeveniments d’un procés culinari: procés de creació, per poder innovar; procés de producció, per poder reproduir elaboracions i presentacions ja creades; procés de presentació; procés de degustació, per saber per exemple l’opinió sobre la recepta de persones de cultures molt diferents, i, finalment, procés de màrqueting i comercial, per llançar nous productes gastronòmics al mercat,

El geni creatiu de Ferran Adrià treballa en aquest moment per fer arribar tota la força d’aquesta creativitat a qualsevol disciplina, tot elaborant un mètode que busca concentrar al màxim de coneixement, classificant-lo amb tot el rigor i l’ordre d’una gran cuina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s