Obert el termini d’inscripció a la sessió de transferència sobre l’eValisa

El dijous 24 de novembre tindrà lloc a la sala d’actes del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge la sessió de transferència sobre l’eina eValisa, desenvolupada per l’Oficina de Processos i Administració Electrònica.

innoteca

La sessió està adreçada tant  a totes aquelles persones i unitats de la Generalitat de Catalunya que puguin estar interessades en l’ús de l’eina i que actualment encara no l’han emprat, com a aquelles que essent-ne usuàries habituals volen entaular un diàleg sobre els beneficis que els ha reportat i les dificultats que s’han trobat. La participació a la jornada requereix d’inscripció prèvia que podeu efectuar a través d’aquest formulari abans del dimarts 22 de novembre de 2016.

La valisa electrònica és una solució tecnològica de caràcter corporatiu que permet la tramesa de documents entre persones de diferents unitats i organismes de l’Administració de la Generalitat a través de mitjans electrònics, sempre que es necessiti una constància fidedigna de la tramesa.

L’èxit de l’eina deriva de la simplicitat funcional amb què es va plantejar i de la intuitivitat en el seu maneig i us. Els beneficis d’economia del temps, d’agilització de les comunicacions internes i, per tant, de millora en el desenvolupament del servei, s’aprecien des de la primera entrada a l’aplicació.

Malgrat això, la utilització que se n’està fent varia de manera considerable entre els diferents departaments, i dins d’aquests, es poden apreciar també diferències en l’ús entre unitats.

Entenem que l’entrada en vigor aquest mes d’octubre de la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú serà un element més – si és que encara en faltava algun – per a la seva adopció amb caràcter general com a una eina de caràcter habitual en la tramesa de documentació intern i compliment de tràmits interns.

En aquesta sessió de transferència tindrem ocasió de conèixer l’experiència d’adopció de l’eina d’eValisa per part d’un departament de la Generalitat que n’està fent un ús notable: el Departament d’Ensenyament. Coneixerem quins han estat els aspectes més beneficiosos en la implementació de l’eina, així com quines han estat les resistències que s’han hagut de superar i com s’ha aconseguit arribar a la normalització de l’eina.

Us deixem l’enllaç ala fitxa de l’eValisa a la iNNOtECA.

One thought on “Obert el termini d’inscripció a la sessió de transferència sobre l’eValisa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s