Comença el curs experimental de formació d’agents d’innovació

Aquest divendres 30 de setembre ha tingut lloc la primera de les sessions del curs experimental de formació de futurs agents d’innovació.

compromis-canvi imatge-classev2Un total de 28 professionals compromesos amb la millora i la innovació en el funcionament de l’administració han iniciat a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya un curs que els ha de capacitar per a conduir i donar suport a processos interns d’innovació. I la forma d’encarar aquest repte formatiu, passa per un procés que els requerirà actuar com a intraemprenedors, i com a tals, impulsors dels seus propis projectes d’innovació.

El caràcter experimental del curs implica que del resultat obtingut amb aquesta edició pilot, caldrà proposar els canvis, adaptacions o consolidacions que els participants considerin escaients.

Així mateix, s’espera que amb el curs es creï el clima necessari per tal que es puguin abordar qüestions d’importància per a InnoGent com poden ser:

  • El debat i definició de quin ha de ser el rol dels agents d’innovació a la nostra organització i quin o quins poden ser els enquadraments orgànics i/o funcionals idonis, així com definir-ne els perfils i competències.
  • La col·laboració en la definició d’estratègies i accions possibles a incloure en el Pla corporatiu d’innovació que el Govern ha encomanat, en la línia ja iniciada al Pla de reforma de l’administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic orientada a la innovació en el funcionament de l’administració.

Anirem informant dels equips i projectes que es vagin constituint i desenvolupant en el curs.

2 thoughts on “Comença el curs experimental de formació d’agents d’innovació

    • Hola! Al llarg del curs anirem compartint al blog les problemàtiques en què treballaran els equips i les fites que vagin assolint. Aquest espai pot esdevenir una via més d’enriquiment de les idees i projectes sorgits. També voldrem compartir les valoracions al funcionament de l’activitat, així com les línies que es consensuïn de readaptació de continguts o metodologies, i aquells elements essencials que sorgeixin en torn a la definició dels perfils dels agents d’innovació. La propera edició del curs es convocarà amb base als perfils definits, i comptem que s’hi puguin apropar totes aquelles persones innossiastes amb vocació i ganes de treballar en aquests àmbits.

      Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s