Cartera de serveis digitals d’atenció ciutadana

20160622-carteraserveisDGAC
Membres de l’equip de la Direcció General d’Atenció Ciutadana

Els professionals de gencat van repassar l’estratègia corporativa i el flux de petició i autorització dels diversos serveis digitals que s’ofereixen en l’àmbit de l’atenció ciutadana (xarxes, mòbils, webs, tràmits, imatges, dominis, missatgeria instantània, gestors de consultes, butlletins, consultes) a la Jornada “Cartera de serveis digitals d’atenció ciutadana. Serveis per a l’experiència ciutadana”, que va tenir lloc el dia 22 de juny al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada.
Un dels serveis incorporats més recentment a la cartera de serveis d’atenció ciutadana és la posada en marxa d’un canal de Telegram de @gencat http://telegram.me/gencat, un nou canal de comunicació, inaugurat el passat 12 de maig, a través del qual es difonen continguts i informacions d’alt valor de servei per a la ciutadania. La Generalitat de Catalunya és el primer govern europeu que disposa d’aquest eina, tal com ja fan alguns mitjans de comunicació, partits polítics i empreses A més, el canal @gencat s’afegeix al servei de consultes d’atenció ciutadana del 012 a través de missatgeria instantània, telegram.me/gencat012 que funciona des de setembre de 2014.
Durant les intervencions es van esmentar alguns projectes en què s’està treballant com l’elaboració d’una guia específica que recollirà diferents aspectes de la gestió dels noms de domini de la Generalitat o la posada en marxa d’un bot del servei de missatgeria instantània Telegram.
També es va fer la presentació del nou web de Serveis digitals http://serveisdigitals.gencat.cat que inclourà de forma breu i planera què cal fer si es vol posar en marxa un nou servei de l’àmbit digital.

carteraserveisDGAC

 

 

Subdirectora General d’Atenció Ciutanada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s