El dijous recomanem: setè art a la fresca a Terrassa per reflexionar sobre la revolució social, vides de ciència i altres mons

cinema a la frescaEl Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza aquest mes de juliol un cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu el primer, segon i tercer dijous del mes. Cada sessió s’emmarcarà en una temàtica diferent, relacionada amb el mNACTEC: La revolució social, Vides de ciència i Altres mons.

Sota el lema La revolució social, el dijous 7 de juliol es projectarà la pel·lícula “Sufragistes”. La pel·lícula de Sarah Gavron, ofereix un testimoni de la lluita pels drets de les dones a l’Anglaterra de principis del segle XX.

En la segona sessió, el dijous 14, es projectarà en el marc Vides de Ciència “La teoría del todo”, de James March, film que narra la relació entre l’astrofísic Stephen Hawking i la seva primera dona, i la lluita contra la malaltia degenerativa d’ell.

En l’àmbit Altres mons, la pel·lícula “Interstellar” tancarà el cicle el dijous 21 de juliol, a les 21.30 hores. El film, de Christopher Nolan, mostra la missió espacial d’un grup d’exploradors per salvar la raça humana en veure que la vida a la Terra arriba a la seva fi.

Es recomana reservar entrades prèviament a través del web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s