El dijous recomanem: música i estrelles

musica i estrellesAquest cap de setmana arriba amb l’inici del mes de juliol. Entrem de ple a la temporada d’altes temperatures i nits curtes, a l’hora que s’estenen per tot Catalunya innombrables festivals de música i d’arts escèniques en general. I què millor que sortir a respirar una mica d’aire fresc de les nits d’estiu en algun d’aquests encontres. En el cas de Barcelona, podem gaudir un any més dels magnífics concerts del cicle Música als Parcs, o del clàssic d’estiu que ens apropa l’òpera a la platja, el proper 8 de juliol. En aquest darrer cas, el Gran Teatre del Liceu apropa l’òpera no només a la platja de Barcelona, sinó que amplia el repertori de punts del territori des dels que es podrà seguir la retransmissió de manera col·lectiva i a la fresca de La Bohème.

I un cop al carrer, en una d’aquestes magnífiques nits estrellades, amb l’SkyMap en mà fent-nos de guia, podem aixecar la vista per a gaudir d’aquest espectacle que massa sovint ens passa desapercebut, a l’hora que reflexionem en les implicacions d’aquest pensament del gran Stephen Hawking:

“Així que recordin sempre de mirar cap a les estrelles i no cap als seus peus. Tractin de trobar el sentit d’allò que veuen i allò que s’imaginen sobre l’existència de l’univers. Siguin curiosos. I per molt difícil que sembli la vida, sempre hi ha alguna cosa en la que poden tenir èxit. La veritat és que allò més important és no rendir-se”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s