El dijous recomanem: un diàleg i reflexió entorn a la flexibilitat i la polivalència en l’entorn laboral

4asessioEl proper divendres 1 de juliol, de 12:00 a 14:30, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya la quarta i darrera de les sessions organitzades en torn als reptes d’innovació treballats en el Canal Innovació, en el marc del projecte GIR Innova: com fomentar la transversalitat i la polivalència del personal al servei de l’administració de la Generalitat.

Per a reflexionar sobre aquesta qüestió, comptarem amb dues experiències significatives d’organitzacions que han arbitrat o parteixen de mecanismes organitzatius i culturals que propicien el treball col·laboratiu, l’abordatge interdisciplinari dels projectes i la construcció crítica de solucions via assaig-error. Per una banda, coneixerem l’experiència de l’hospital infantil Sant Joan de Déu, de la mà del seu director d’innovació, Jaume Pérez Payarols. Per l’altra, Cecilia Tham ens parlarà d’una autèntica experiència d’ecosistema organitzatiu i d’entorn laboral que permet l’ampliació de marcs referencials dels projectes que s’hi gesten: els Makers of Barcelona.

Moderarà la jornada l’innossiasta Ricard Faura, cap del Servei de Societat del Coneixement a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s