El dijous recomanem: el disseny per a la sostenibilitat alimentària al FADfest

fadfestEl divendres 10 de juny acaba el termini per a inscriure’s com a comensal al banquet sostenible organitzat sota l’activitat Assaig General. Menjar, emergència sostenible i disseny, en el marc de la FADfest d’enguany. L’àpat popular, que tindrà lloc l’11 de juny, als Jardins d’Elisava, respon a la voluntat de reflexionar sobre la sostenibilitat alimentària i el disseny.

L’esdeveniment gastronòmic s’ha pensat per a demostrar que podem ser més sostenibles, tant des d’un punt de vista ambiental com social. Tal i com es recull en el vídeo promocional, l’esdeveniment es farà de la mà d’aquells que porten molts anys treballant en altres maneres de produir i consumir, amb la implicació dels barris de l’entorn de la Plaça de les Glòries i servint-nos de les capacitats del disseny de generar processos, espais, missatges i objectes que modifiquin els nostres hàbits de consum.

Us proposem aprofitar la ocasió per a visitar l’exposició El millor disseny de l’any, a la sala A del Disseny Hub de Barcelona, que conté prop de 300 peces del millor disseny del darrer any; obres finalistes i guanyadores dels principals premis organitzats pel FAD.

One thought on “El dijous recomanem: el disseny per a la sostenibilitat alimentària al FADfest

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s