El dijous recomanem: una visita al Pavelló Mies van der Rohe

vanderrohe

Des d’avui i fins el diumenge 5 de juny seran jornades de portes obertes amb visites comentades gratuïtes al Pavelló Mies van der Rohe, a Barcelona. Tal i com es comenta a la web de l’entitat, la voluntat és obrir les portes a tothom, que qualsevol ciutadà i especialment els veïns del barri tinguin l’oportunitat de gaudir i reconèixer amb la seva experiència el valor de l’arquitectura com a lloc de producció artística i cultural, la vivència d’un espai tan singular, que potser han vist o sentit anomenar tantes vegades i no han trobat el moment de visitar.

Per posar aquest espai de relleu es farà també durant els actes de celebració una intervenció de dansa, llums i so. A través de les xarxes socials també convidem a què s’obrin i comparteixin les mirades. Per aquest motiu proposem el hashtags de #30MiesPavilion perquè compartiu les vostres fotos del Pavelló actual o del Pavelló original.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s