El dijous recomanem: noves mirades del documental i del videoart a Barcelona

CapturFins a aquest diumenge 29 de maig el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona acollirà les activitats del Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona, en el que es podrem gaudir dels millors documentals i donar altaveu a noves mirades en el gènere.

En el marc d’aquest esdeveniment, Metges sense Fronteres presenta l’exposició itinerant #Seguirconvida amb l’objectiu d’apropar les vides dels refugiats a través d’una experiència única d’immersió amb realitat virtual. Així el públic i els professionals assistents al Festival, poden conèixer el conflicte dels refugiats gràcies als vídeos en 360º, que els permeten presenciar l’arribada d’una llanxa amb refugiats a la costa grega o barrejar-se entre els desplaçats sud-sudanesos del camp de Malakal.

I un cop al CCCB, ens trobarem en un dels punts de la ciutat en els que del 26 de maig al 10 de juny hi tindrà lloc el Festival LOOP Barcelona 2016, també centrat en el món audiovisual, i més concretament, en la videocreació.

El festival de videocreació LOOP Barcelona és un referent a nivell internacional en la difusió i promoció de videoart i punt de trobada per als professionals i amants d’aquesta disciplina artística.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s