El dijous recomanem: altres visions dels museus, nocturnes i virtuals

museusEl 18 de maig ha estat el Dia Internacional dels Museus. L’edició d’enguany està dedicada al tema Museus i Paisatges Culturals, tot reconeixent el paper que juguen els museus en l’educació i l’enriquiment de les cultures, els intercanvis culturals, i en la interrelació i la cooperació dels diferents pobles del món.

Per a commemorar l’efemèride, us proposem per a aquest dissabte 21 de maig una visita diferent, nocturna i gratuïta a qualsevol dels 114 museus amb què comptem a Catalunya, en el marc de la Nit dels Museus.  Com a novetat, aquest any les Fàbriques de creació de Barcelona col·laboren amb la Nit dels Museus. Creació & Museus és el nom d’una iniciativa que vincula un espai de creació amb un museu de la ciutat per tal de crear, des de les diferents disciplines, una producció artística relacionada amb la temàtica del museu o amb l’espai patrimonial concret.

I si qualsevol eventualitat no us permet la visita física al Museu o col·lecció elegida, sempre podeu optar per una visita virtual a algun dels 15 museus i col·leccions catalanes que consten al Google Art Project, o, anant més lluny, a qualsevol de les  exposicions, de gran interès artístic, que integren el projecte a escala global.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s