El dijous recomanem: GovJam 2016, una experiència d’innovació intensiva i a escala global

govjamDel dimarts 31 de maig al dijous 2 de juny d’enguany tindrà lloc a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya la Barcelona GovJam.

We Question Our Project i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya posen en marxa la quarta edició de la Barcelona GovJam, esdeveniment sobre la innovació als serveis públics que se celebra simultàniament a diverses ciutats d’arreu del món, en el marc de la Global GovJam.

Durant els tres dies de la GovJam, es treballarà en grups sobre un tema comú construint solucions i enfocaments innovadors pels reptes als quals s’ha d’enfrontar el sector públic. El darrer dia es presentaran les propostes i es compartiran els resultats amb la resta de ciutats que també organitzen la GovJam.

Des d’InnoGent i des l’Escola d’Administració Pública de Catalunya us animem a conèixer l’experiència, si no la coneixeu ja, i a participar a l’esdeveniment com a alumnes a la GovJam així com a la sessió  inspiracional prèvia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s