El dijous recomanem: invents, idees que canvien vides

inventsFins al 29 de maig tindrem la ocasió de veure l’exposició itinerant Invents. Idees que canvien vides al CaixaForum de Girona.

Persones d’arreu del món estan ideant dissenys innovadors per millorar les condicions de vida de les poblacions més vulnerables del nostre planeta. En aquesta exposició ens presenten alguns dels invents més revolucionaris aplicats a països de l’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Invents que neixen de l’enginy i de la perseverança de persones que no es van rendir i que van enfocar els seus esforços als problemes reals de la gent: accés a l’aigua potable, a l’energia, a l’alimentació, a la salut, a l’ocupació o a un medi ambient saludable.

La Bicimàquina, la incubadora Embrace, la Nevera del Desert i la cadira de rodes Mekong són alguns dels objectes que es poden veure a l’exposició. Tots ells reuneixen unes Característiques comunes: solucionen necessitats bàsiques, beneficien persones vulnerables (en situació de pobresa extrema o en risc d’exclusió social), són respectuosos amb el medi ambient i s’adapten a la realitat cultural, econòmica i social on presten el seu servei.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s