Suècia, un país al telèfon

suèciaAvui us volem presentar una iniciativa de l’Associació de Turisme de Suècia. Es tracta d’una eina per a fomentar l’interès per Suècia, la seva cultura, naturalesa i forma de vida, amb un mitjà certament innovador: un telèfon nacional.

The Swedish Number (el +46 771 793 336) és un número de telèfon on et respondrà una persona sueca a la que se li haurà desviat aleatòriament la trucada, amb la finalitat de poder parlar d’aspectes referents a la cultura i mode de vida suec, o a les necessitats informatives d’un turista. El conjunt de persones que configuren el grup d’“ambaixadors” telefònics està constituït per ciutadans que s’han apuntat voluntàriament per col·laborar en la iniciativa. Destaquem la confiança que la societat sueca té respecte tota la con-ciutadania, en el sentit que confia la imatge del propi país a una persona. Realment és un tret de societats madures.

El nostre reconeixement, com a pràctica innovadora i participativa, amb base a la confiança en el propi grup.

 

One thought on “Suècia, un país al telèfon

  1. M’ha agradat coneixer aquesta iniciativa sueca. interessant, participativa i de maduresa social.
    Però m’ha fet pensar en la organització mitjançant voluntaris d’actes complexes com poden ser els 11 de setembre catalans. Un gran esforç ciutadà. Per no tornar al 1992 i els voluntaris olímpica. També a l’abast de societats madures.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s