El dijous recomanem: parlem de sèries…. i de magnituds que ens col·loquen a lloc

seriesEls dies 7, 8, 9 i 10 d’abril els aficionats a les sèries i a tot el món que les envolta estan d’enhorabona. I és que diversos escenaris de la ciutat de Barcelona acolliran un seguit de propostes que conformen l’edició d’enguany del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, el Serializados Fest, que faran les delícies dels amants d’aquest gènere audiovisual.

Les activitats comprenen des d’estrenes de capítols i documentals, projeccions de capítols de referència, conferències i taules rodones, amb participació en algunes d’elles dels creadors.

Destaquem l’estrena a l’Estat espanyol del documental “Monty Python: The Meaning of Live”, el dissabte 9 d’abril a les 18:30 a la Sala Epidor (Cinema Maldà), i una segona emissió el diumenge presentada per Josep M. Bunyol. I segur que també serà d’interès la projecció de la TV movie de la cadena ETB, Aupa Josu, que seguirà a la conversa sobre els límits de l’humor i allò políticament correcte entre l’humorista Facu Díaz, el periodista Antonio Baños i el director de Polònia, Toni Soler; aquesta és una activitat gratuïta prevista pel divendres 8 d’abril a l’Arts Santa Mònica. El dissabte 9 d’abril ens proporcionarà una altre gran moment: el diàleg entre David Simon – escriptor i productor de sèries com The Wire-  i Antoni Bassas, per parlar de tot allò que envolta i genera el país més influent del món, els Estats Units d’Amèrica.

Al marge de la proposta d’aquesta setmana, amb la voluntat de situar les coses en la seva justa mesura i, qui sap, per a suggerir pensaments i reflexions personals, us proposem un viatge a escala al cosmos. Que petits i que grans a l’hora!

I si amb aquest viatge teniu encara energia sobrant, podreu apropar-vos el diumenge 10 d’abril a Plaça de Catalunya, de Barcelona, a les 18:00 hores, per a participar a la Pillow Fight, amb ocasió del dia de la lluita de coixins que es fa a ciutats d’arreu del món el segon cap de setmana d’abril.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s