Ens adaptem a tu! Personalització total del servei: 3a sessió Cicle de Reptes d’Innovació

eapc

El proper 31 de març tindrà lloc el diàleg corresponent a la 3a sessió de reptes d’innovació: Ens adaptem a tu! Personalització total del servei, en el marc de l’actuació de Canal Innovació, promoguda per InnoGent.

Aquest Cicle, que es va iniciar el passat mes de juliol, té com a objectiu fomentar la generació d’idees i la cerca de solucions innovadores a diferents reptes d’actualitat, en el context de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

En aquest diàleg, comptarem amb la participació de Jordi Colobrans Delgado, professor associat del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona; i d’Elionora Solé Romeu, directora regional de Recursos Humans a Leroy Merlin. Moderarà la sessió el responsable de gestió del coneixement de la Secretaria de Salut Pública i membre d’InnoGent, Daniel Giménez Roig.

Us animem a inscriure-us a la jornada. Us recordem que les inscripcions del personal vinculat a la Generalitat de Catalunya s’efectuen a través d’ATRI, pel procediment habitual de gestió de les inscripcions de formació.  Pel que fa a persones vinculades a l’administració local, caldrà formalitzar la inscripció a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s