El dijous recomanem: La Setmana Mundial del Cervell i el 13è Festival de Sopes

pessics_ciència

Per a celebrar la Brain Awareness Week (Setmana Mundial del Cervell), l’Hospitalet de Llobregat acollirà una sèrie de conferències de caràcter gratuït en diferents centres culturals i biblioteques de la ciutat sota el títol de Pessics de ciència.

Amb la finalitat general de la campanya d’augmentar la consciencia pública sobre els avenços  i beneficis de la investigació del cervell, les activitats divulgatives programades ens permetran apropar-nos a la neuroeducació, com a nova disciplina científica que intenta configurar els aprenentatges de manera que encaixin millor al cervell, a les seves característiques i al seu ritme de maduració. També tindrem ocasió d’entendre el cervell dels adolescents, de la mà de Mara Dierssen, doctora en Neurobiología i investigadora  del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona; o conèixer la interacció de cervell i emocions, amb la doctora en Psicologia i neuropsicòloga Mònica Vallez. Aquí us deixem la programació de la setmana.

Però tot cervell i tot organisme necessita nodrir-se, en el sentit més físic de la paraula.

Per això, també volem proposar-vos tot un festí culinari-cultural que tindrà lloc en el marc del 13è Festival de Sopes del Món, que es farà aquest diumenge 13 de març a la marquesina de la Via Júlia. Sopes d’arreu del món i sopes reivindicatives, sopes clàssiques i sopes innovadores, totes elles elaborades per a celebrar el poder d’aquest aliment, que emana esperit de trobada i d’intercanvi al voltant d’una olla de cocció lenta.

One thought on “El dijous recomanem: La Setmana Mundial del Cervell i el 13è Festival de Sopes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s