El dijous recomanem: un descans per a reflexionar sobre els privilegis invisibles i la igualtat de gènere i la trobada mensual d’EYECatalunya

El proper dimarts 8 de març commemorarem el Dia Internacional de les Dones. Arreu de Catalunya es celebraran multitud d’actes vindicant l’avanç decidit cap a la igualtat efectiva de dones i homes. Com a acte íntim de reflexió i gaudi, us proposem submergir-vos en la Ted Talk titulada Why gender equality is good for everyone — men included, pronunciada pel sociòleg Michael Kimmel el maig de 2015.

donatreballadora2016

 

 

 

Abans d’aquesta efemèride, el dilluns 7 de març, tindrà lloc al Caixa Forum la sessió mensual d’EYECatalunya. En aquesta trobada es comptarà amb la veu i testimoni de tres perfils d’alt voltatge creatiu:

  • Pau Baizan, demògraf que estudia la dinàmica i estructura de les famílies, l’impacte que en elles tenen les migracions entre l’Àfrica i Europa i els canvis en comportaments, incloent la fertilitat.
  • Christian Brander, un dels 50 científics espanyols més citats del món, que és director científic del Programa HIVACAT de Recerca de la Vacuna de la Sida i que encapçala el grup d’Immunitat Cel·lular i Genètica.
  • Micheel Wassouf, arquitecte i fundador de Energiehaus, empresa que ha desenvolupat els primers edificis a Espanya segons el protocol Passivhaus, estàndard de construcció d’edificis energèticament eficients, elevat confort i preu assequible.

La trobada segueix la línia dels encontres EYECatalunya, concebuts com a punt d’encontre online entre els creadors més innovadors que viuen a Catalunya i el públic connectat a Internet, emès en temps real des de Barcelona. La participació pot ser presencial, o des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. En el darrer cas, si vols conèixer als creadors i ser part de la conversa, caldrà visitar la web www.eyecatalunya.com i descarregar l’aplicació mòbil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s