El somni de volar i la llum del Solstici 2015

 

solstici hivern palmaAquesta setmana recomanem el visionat de la projecció 3D d’El somni de volar, al CosmoCaixa del 19 de desembre al 10 de gener. La proposta ens anima a esbrinar com l’ésser humà ha anat desvelant els misteris del vol, des de l’antiguitat fins als nostres dies, amb grans inventors, com Leonardo da Vinci, els germans Montgolfier o els germans Wright. Experimenta l’aventura i a descobrir com l’increïble somni de volar, una cosa que la humanitat sempre havia anhelat, finalment es va poder fer realitat.

Per altra banda, per a aquells qui tingueu l’ocasió privilegiada d’apropar-vos a la mallorquina nau, o que tingueu amics i familiars que hi puguin anar o hi visquin, proposem la trobada per contemplar la sortida del sol a través de la Seu, a Palma de Mallorca, el proper dissabte 19 de desembre.

A les 8:00 tindrà lloc la trobada a la murada del Baluard de Sant Pere, amb la intenció de veure sortir el sol a través de les dues rosasses de la Seu, efecte que ha de tenir un inici aproximat a les 8:10 h, i el final a les 8:25h. Seguidament, Clara Grima, doctora en Matemàtiques i professora del departament de Matemàtica Aplicada I de la Universitat de Sevilla, pronunciarà la conferència titulada “Iluminando y protegiendo el Baluard de Sant Pere”.

La trobada és organitzada per la Societat Balear de Matemàtiques. Des d’InnoGent ens comprometem a publicar en aquest bloc les fotografies que ens feu arribar.

Que la força ens acompanyi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s