Jornada Nous lideratges. Gestió de projectes complexos

El passat 27 de novembre va tenir lloc la jornada Nous Lideratges. Gestió de projectes complexos a l’auditori de Palau de la Generalitat.

La voluntat de la jornada era endinsar-nos en la construcció de lideratges que aborden la gestió de projectes complexos des d’un punt de partida de compromís vital. Vital en el sentit que enllaça amb passió, valors i amb l’estima per allò que es gestiona i es crea, i en el camí, amb la força i complicitat dels equips, i amb la solidesa que prové de la capacitat de treballar en xarxa i de crear xarxa, s’aborden els contratemps, les adversitats, els canvis.

La consellera de Governació va inaugurar la Jornada i va instar els directius de l’Administracó Pública a identificar, gestionar i potenciar el talent i la innovació en els seus equips. Hi van participar com a ponents, Jordi Fauli, arquitecte coordinador de les obres de construcció del Temple de la Sagrada Família; Esther Andorrà, directora de LaBreu Edicions, i Màrius Serra, escriptor i llicenciat en Filologia Anglesa.

Aquí teniu l’enllaç al vídeo de la Jornada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s