Trobada Grup Talentum de la Fundació Factor Humà

El passat dimecres, 16 d’octubre va tenir lloc la trobada del Grup Talentum de la Fundació Factor Humà amb el títol: Reflexionem sobre la gestió del talent: Mapes de coneixement.

Un dels serveis que ofereix la Fundació Factor Humà als seus associats són les trobades temàtiques, entre les quals el grup Talentum és un espai dels/de les responsables de desenvolupament de les organitzacions associades de la Fundació per afavorir coneixement compartit, bones pràctiques i networking.

A la trobada del passat dijous, la cap del Departament de Desenvolupament de Recursos Humans d’MC Mutual, va explicar el projecte relacionat amb el “Mapa de coneixement” de la seva organització.

Els mapes de coneixement són un instrument que ajuden a desvetllar els recursos de coneixements, procediments, capacitats, competències, tecnologies, etc, que estan vinculats amb la prestació dels serveis de l’organització.

Aquests mapes faciliten la identificació i visualització d’allò que sabem o ens cal saber per dur a terme la nostra activitat i, en conseqüència, ens permet endegar accions per tal de desenvolupar i treure el màxim partit a aquests recursos.

A continuació, l’experta Àngels Paredes va organitzar un Knowledge café, per tal que els assistents pugessin explicar els projectes que que tenen en marxa sobre gestió del talent,  i  debatre sobre els temes d’interès.

Aquesta metodologia possibilita la creació de xarxes informals de conversa i aprenentatge social, afavorint la comunicació i l’intercanvi d’experiències entre un ampli nombre de persones sobre qüestions rellevants d’una organització o comunitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s