InnoGent al VI Congrés Internacional en Govern, Administració i Polítiques Públiques, Madrid 2015

 

madrid11A l’edició d’enguany del Congrés Internacional en Govern, Administració i Polítiques Públiques, celebrada el passat 30 de setembre a Madrid, Mei Pararols i Cristina Fumadó van presentar la ponència  Innogent, juntos para la innovación; i en el mateix grup de treball, Innovación y Talento para lo público, Montserrat Carrés i Alba Puigdomenech van presentar la comunicació  iNNOtECA, Una ventana abierta a la innovación

El Congrés és un esdeveniment organitzat pel Grupo de Investigación en Gobierno, Administración y Políticas Públicas (GIGAPP),  iniciativa acadèmica basada en els valors d’obertura, rigor, coneixement aplicat i innovació que convoca anualment a investigadors, professors, estudiants, empleats públics i membres de la societat civil, a presentar propostes temàtiques i ponències a celebrar-se en el marc d’aquest Congrés que compta també amb la col·laboració de l”Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset.

Us convidem a visitar el catàleg de publicacions, on hi trobareu també la comunicació dels companys, Jesús Palomar de l’EAPC, La capacitación y la formación de los empleados públicos para el uso de redes sociales y herramientas digitales; i de l’Olinda Ania, de la Secretaria d’Administració i Funció Pública,  La transversalidad en la implementación de la Ley de Transparencia: Administración y función pública.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s