Trobada Grup Comunicació Interna de la Fundació Factor Humà

La trobada del dia 17 de setembre, del grup de Comunicació Interna de la Fundació Factor Humà, amb el títol Xarxes socials corporatives, palanca de canvi, productivitat i innovacióva posar en rellevància el canvi de cultura de l’organització que suposaven les xarxes socials corporatives.

F. Xavier Borràs, cap de Comunicació Corporativa de FGC, va obrir l’acte plantejant l’oportunitat que ens ofereixen les xarxes socials per capturar coneixements i compartir-los, en un moment en què la transformació digital a les empreses és ja un fet.

La directora de la Fundació Factor Humà, Anna Fornés, va presentar la jornada fent incís en formular les xarxes socials corporatives com a palanca de canvi per compartir el coneixement, promoure la innovació, identificar el talent, i millorar la productivitat i les relacions de les persones de l’organització.

Mireia Ranera, d’Incipy, consultora especialitzada en l’acompanyament en la transformació digital d’organitzacions, va explicar la rellevància d’implantar amb èxit aquestes xarxes, des de la perspectiva del canvi de valors que ha comportat la gestió de la informació: les organitzacions referents són innovadores, transparents i interconnectades.

En aquesta sessió també es van donar a conèixer experiències en transformació digital de les empreses, i els resultats que han suposat implementar-les. En concret, es va explicar l’experiència del Sharing Space, del Grup TCB, la corresponent als reptes que ha suposat el desplegament evolutiu d’una xarxa social interna al Port de Barcelona, i es van presentar els projectes de Fira de Barcelona i Gaes.

La sessió va cloure amb la participació de les persones assistents, posant en comú com les diferents eines digitals en xarxa canvien la cultura i el treball que duu a terme l’organització.

Joana Cercós

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s