Els dijous recomanem: Festival Internacional Mapping Girona

Del dijous 30 de juliol al dissabte 1 d’agost tindrà lloc el I Congrés Internacional de Mapping a la Casa de Cultura de Girona. El mapping és una tècnica per a la creació d’imatges que es projecten sobre objectes tridimensionals, transformant-los en una pantalla de vídeo dinàmica. Actua com a espai per al diàleg entre art, TIC i mitjans electrònics, i la seva aplicació abasta camps que van des de l’expressió artística, als usos comercials i turístics.

El congrés comptarà amb la presència de Rogier van der Heide, director artístic del Festival de la Llum d’Amsterdam i Ambaixador de les Nacions Unides per l’efemèride 2015 Any Internacional de la Llum, entre d’altres figures destacades del mapping.

El congrés és una part central de la segona edició del Festival Internacional Mapping Girona, iniciat el passat 24 de juliol i que finalitzarà el 2 d’agost. El cartell compta amb activitats de naturalesa molt diversa: sopars per degustar, mirar i sentir concebuts com a espais de reflexió gastronòmica i percepció audiovisual; els diaris mapping i micromapping contests o tallers i cursos intensius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s