Els dijous recomanem: Selfidees

selfides

El Departament de Benestar i Família crea  una campanya per estimular els joves a participar en la vida pública i donar veu a les seves idees. La campanya, que es durà a terme entre el 15 de juliol i el 31 d’agost, ha estat batejada amb el nom de Selfideesper facilitar que els joves puguin compartir les idees en les que creuen i també expliquin com els agradaria que fos Catalunya i la societat.

La recollida d’informació, es farà de de manera tecnològica i innovadora, afegint-hi també una vessant lúdica propera als codis de conducta dels joves, la campanya utilitza les noves tecnologies (Instagram, Facebook, twitter i un web propi, www.selfides.cat)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s