Els dijous recomanem: Learn Do Share Bcn #LDSBCN

El divendres 26 i el dissabte 27 de juny tindrà lloc al Disseny Hub de Barcelona la cita Learn Do Share Bcn, un espai obert a la col·laboració, l’experimentació i la innovació impulsada per la narració.

La participació a l’esdeveniment pot adquirir diferents modalitats, com a públic, com a participant actiu o com a voluntari; figura, aquesta darrera, indispensable per a mantenir l’esperit gratuït, obert i col·laboratiu de la cita.

Els assistents al Think & Do Lab del divendres 26  participaran en un taller en el que es plantejarà̀ un repte de disseny que hauran de resoldre entre tots. La jornada serà̀ conduïda pel cineasta i escriptor Lance Weiler seguint la metodologia de treball per a equips multidisciplinaris desenvolupada per Learn Do Share i les dinàmiques de disseny col·laboratiu que porten aplicant des de fa 7 anys en aquest tipus de treballs, per a fer créixer projectes, disparar la creativitat i activar intel·ligència col·lectiva.

La finalitat dels actes del dissabte és connectar, descobrir, experimentar, compartir, testejar o incubar propostes narratives multi-disciplinaris vinculades amb el cinema, el videojoc, l’educació, la televisió, l’enginyeria de software, la música, les arts escèniques, el sector social, l’ecologia, l’urbanisme, el disseny, el hacktivisme,…

2 thoughts on “Els dijous recomanem: Learn Do Share Bcn #LDSBCN

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s