Els dijous recomanem: Premi ICIP Constructors de Pau 2015

L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) ha convocat la cinquena edició del Premi ICIP Constructors de Pau, que té l’objectiu de guardonar i reconèixer públicament persones, entitats o institucions que han treballat i han contribuït d’una manera destacada i dilatada en el foment i la construcció de la pau.
El Premi ICIP Constructors de Pau  consisteix en un reconeixement públic, una escultura creada pel Premi Nobel de la Pau, artista i activista Adolfo Pérez Esquivel, anomenada Porta de Sol i una dotació econòmica de 4.000 euros. El guardó reconeix persones, entitats o institucions que han treballat de manera destacada en el foment de la pau. Es poden presentar candidatures fins al proper 30 de juny.

La darrer edició del premi va recaure en l’organització Women’s International League for Peace and Freedom (Lliga Internacional de Dones per la Pau i la Llibertat, WILPF) per la seva trajectòria centenària en el treball de dones per la pau.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s