Els dijous recomanem: GOVJAM15

Es posa en marxa la tercera edició de la Barcelona GovJam, esdeveniment sobre la innovació als serveis públics que se celebra simultàniament a diverses ciutats d’arreu del món.

Què és una GovJam? Un esdeveniment pràctic i informal on aprendre, experimentar, crear i innovar construint noves solucions durant 48 hores, al voltant d’un tema comú. Treballarem en petits grups amb tècniques de disseny de serveis i design thinking, creant solucions i enfocaments innovadors per als reptes actuals del sector públic. Al final dels dos dies compartirem els resultats amb la resta del món.

Per als treballadors públics suposa l’oportunitat de conèixer mètodes de disseny de serveis i design thinking, que podran aplicar després als seus departaments i les seves pràctiques diàries. Aquest intercanvi, però, no es limita als coneixements. També afecta la percepció que la ciutadania té dels treballadors públics. Un dels resultats més inesperats del pilot de la GovJam a Canberra van ser els elogis dels ciutadans cap als treballadors públics. Un participant va arribar a dir: «No sabíem que teníem persones tan dedicades i innovadores al sector públic, que realment s’esforcen per servir-nos».

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya com en les edicions anteriors dóna suport a l’esdeveniment.

Podeu trobar més informació aquí:

http://eapc.gencat.cat/ca/detalls/Article/GovJam

2 thoughts on “Els dijous recomanem: GOVJAM15

  1. Jo hi vaig participar fa dos anys i va ser una experiència extraordinària! El fet d’haver de treballar col·laborativament, amb gent que potser no coneixes, el disseny d’un servei públic, et fa repensar en la manera com ara treballem aquestes qüestions. És una bona injecció d’adrenalina i una sacsejada mental, us la recomano vivament!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s