Canal Innovació: Avança la fase de valoració d’idees

El 15 d’abril va finalitzar la primera etapa de la prova pilot GIR-Innova Canal Innovació, la fase d’aportació i comentari d’idees. Tot just finalitzar aquesta etapa, InnoGent hem constituït un equip per a la valoració de les idees aportades, als efectes de determinar quines d’elles donaran lloc a equips que hauran de treballar en el prototipatge de la idea.

Amb la finalitat de facilitar-ne la valoració, atès el considerable volum d’idees aportades (92), i que algunes d’elles mantenen certes similituds en les eines i mitjans de solució o en les estratègies proposades, l’equip gestor del projecte les va agrupar en el marc d’una reunió de treball que va tenir lloc el passat dimecres 6 de maig a l’SparkLab, ubicat a les instal·lacions de l’Ateneu de Fabricació de les Corts.

Els resultats de la valoració de les idees es faran públics la darrera setmana de maig, alhora que s’informarà també de quina és la composició dels equips que hauran de treballar en la fase d’elaboració del prototip de la idea. En aquests equips, hi seran convidats a participar els qui hagin aportat idees relacionades amb la idea valorada.

La fase de prototipatge de les idees tindrà lloc durant el mes juny i la primera quinzena de juliol. El 15 de juliol conclourà el termini per a presentar el prototip de la idea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s