Els dijous recomanem: Com generar condicions per a la innovació des del lideratge. Ferran Ramon-Cortés

Ferran Ramon-Cortés, expert i referent en temes de comunicació personal, va efectuar el passat 17 d’abril, a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, la conferència Com generar condicions per a la innovació des del lideratge, en la jornada que donava el tret de sortida al Pla de formació per al foment de la innovació, pla que s’engloba dins de la estratègia InnoGent.

La jornada va ser seguida en directe per més d’un centenar de comandaments i directius de l’administració de la Generalitat de Catalunya, i tenia per objectiu reflexionar conjuntament per arribar a conclusions sobre l’estat actual i possibles línies de futur de la innovació a les administracions públiques catalanes, i per a conduir i sistematitzar la reflexió es va emprar l’eina Sikkhona. Podeu veure el material de la sessió de treball amb els comandaments a la web de l’EAPC.

Les actuacions del pla de formació hauran de tenir continuïtat en els plans de formació del conjunt de departaments de la Generalitat de Catalunya i la resta dels seus organismes. Entre les accions previstes, destaquem el curs de Direcció, gestió del coneixement i foment de la innovació adreçat a subdirectors, caps de servei i personal amb nivells assimilats de l’Administració de la Generalitat de Catalunya que tindrà lloc els dies 20, 22, 25 i 27 de maig. El curs té per objectius reflexionar vers les variables que determinen la direcció d’equips i persones a partir de l’anàlisi del moment actual; analitzar el paper del comandament en aquest nou entorn pel que fa a la gestió i aprofitament del coneixement de les persones i el foment de la innovació; i determinar les accions que es poden dur a terme per part dels comandaments, per desactivar aquells aspectes que bloquegen la gestió del coneixement, l’aprofitament del talent de les persones i el foment de la innovació.

Així mateix, us convidem a seguir des de l’espai d’emissions en directe de l’EAPC,  la Tarda directiva. Innovació i lideratge al sector públic que tindrà lloc el proper dimecres 13 de maig.

4 thoughts on “Els dijous recomanem: Com generar condicions per a la innovació des del lideratge. Ferran Ramon-Cortés

 1. Bona iniciativa!! Crec que seria interessant continuar amb activitats orientades al foment de la innovació, gestió del coneixement i aprofitament del talent a tots els nivells, generant espais de reflexió i intercanvi d’idees.

  M'agrada

  • Gràcies Ana,
   Aquest és l’objectiu del pla de formació de foment de la cultura de la innovació que es va inaugurar amb la conferència del Ferran Ramon-Cortés. Especialment interessant el document de conclusions de la jornada que podeu trobar a l’enllaç.
   Molt camí per recórrer encara!

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s