Els dijous recomanem: Living Workplace

CLICA LA IMATGE PER LLEGIR L'INFORME COMPLET

L’informe Linving Workplace, elaborat per la consultora internacional de disseny i enginyeria Arup l’any 2011, assenyala que durant molts anys hi va haver una correlació entre els patrons de treball i el disseny dels edificis. En l’actualitat, les dinàmiques de treball canvien a gran velocitat i els espais no estan preparats per adaptar-se a aquest canvis. L’informe incideix en el fet que la creativitat i el treball col·laboratiu han de ser centrals en el disseny de les instal·lacions.

4 thoughts on “Els dijous recomanem: Living Workplace

  1. Bon dia i moltes gràcies per l’apunt. El canvi, adaptar-te al canvi i involucrar-te i fer-ho amb sentit, innovar per mi és més que sobreviure. El món canvia moltíssim i ens hem d’anar adaptant el canvi però sense perdre el sentit. Oficines potser que no són sempre en espais físics, potser treballem a l’aire lliure, oficines que no segueixen l’estructura vertical sino potser horitzontal. Despatxos on conviuen diferents disciplines, veure la persona com un tot, p.ex. despatxos d’advocats on també hi ha psicòlegs, terapeutes..

    M'agrada

  2. Avui hi ha una contra a la Vanguardia molt interessant sobre les jornades d’espiritualitat i empresa a ESADE, em fa pensar, perquè innovar i tecnologia però mai perdre de vista la filosofia, en aquest cas jesuïta. Per mi els valors són factor important, l’ego l’hem de deixar una mica de banda, créixer és construir alguna cosa important més que el teu ego.Chris Lowney, l’he trobat interessant.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s