Els dijous recomanem: NOVUM 2015

El Festival de Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona, està organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona amb l’objectiu de promoure la Creativitat i la Innovació a la ciutat de Barcelona. És un espai de contacte i d’interacció entre els diferents agents culturals, científics, tecnològics i empresarials, amb l’objectiu últim d’ajudar a visualitzar la cultura científica i tecnològica.

Entre les diverses activitats que organitza, trobareu el Citizen Science Day. En aquesta trobada, els principals actors de la ciència ciutadana compartiran experiències, coneixements i reflexions. L’objectiu és consolidar i reconèixer la ciència ciutadana a la ciutat i generar espais de confiança mitjançant l’Oficina de Ciència Ciutadana del BCNLab per compartir i fer créixer els projectes existents.

La jornada finalitzarà amb una conferència oberta a càrrec de Liz Barry, fundadora de Public Lab, una comunitat de ciències mediambientals, pionera en el seu àmbit i amb seu a Nova York.

Un altre activitat del NOVUM 2015 és La Festa, que tindrà lloc durant el darrer cap de setmana d’abril a Glòries, que es transformarà en un laboratori  per viure la ciència, la tecnologia i la innovació en primera persona. Dani Jiménez, físic i divulgador científic, desenvoluparà les activitats de la Festa amb la col·laboració dels centres de recerca, institucions, entitats i agents dedicats a la divulgació científica, amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom la ciència, la tecnologia i la innovació.

3 thoughts on “Els dijous recomanem: NOVUM 2015

  1. Fantàstic, gràcies. Avui al Mirador de la Vanguardia també parla de la cultura com a factor important per la ciutat, del MNAC, una mica com un clúster però cultural. Les ciutats a part de turisme tenen museus, cultura, integració de diverses disciplines.. interdisciplinarietat, la interactuació de diverses disciplines.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s