100 dies d’iNNOtECA

La iNNOtECA celebra avui els seus primers cent dies, havent aconseguit ser l’espai de referència que promou, detecta i posa en valor les pràctiques innovadores en el funcionament de l’Administració de la Generalitat

El passat 15 de desembre entrava en funcionament la iNNOtECA, amb la voluntat de reconèixer les pràctiques i actuacions innovadores de la nostra organització, i difondre-les a les persones interessades, altres administracions i la ciutadania en general.

Inicialment, la iNNOtECA recollia 58 actuacions d’innovació que, pel valor afegit que aporten en el seu funcionament, esdevenen cabdals a l’hora de definir com rep la ciutadania els serveis que li presta la Generalitat.

El procés d’actualització permanent ha aconseguit que al cap d’aquests cent dies, les fitxes de projectes innovadors que es desenvolupen en els departaments de la Generalitat hagin augmentat fins a 72.

Les actuacions es distribueixen en cinc categories diferents (de productes en forma de béns, de productes en forma de serveis, d’organització i de procés, de difusió/comunicació i d’estratègia), i fan referència a diferents àmbits, especialment en la formulació de polítiques sectorials. Tots ells tenen en comú el fet de ser referents en innovació i, en alguns casos, han estat objecte de premi o reconeixement.

La iNNOtECA s’emmarca en les actuacions que promou InnoGent dins l’eix 6, Innovació i talent, del Pla de Reforma de l’Administració de la Generalitat i del seu sector públic. La realització d’aquestes actuacions permet identificar una xarxa d’innovadors i d’experts en innovació a la nostra Administració, i reconèixer el treball dels empleats públics que impulsen les millors pràctiques d’innovació dels departaments.

La iNNOtECA és un espai viu i en creixement, i esdevé a la vegada, la primera peça d’una actuació més àmplia, el Canal Innovació, que té com a objectiu ser el mecanisme de gestió del cicle de la innovació a la Generalitat de Catalunya, especialment en el seu funcionament, per donar resposta als canvis a què l’Administració s’enfronta.

Accés a la iNNOtECA

One thought on “100 dies d’iNNOtECA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s