Els dijous recomanem: Tertúlies Nova Societat del Coneixement

El proper 26 de març, a les 18:30 hores a la Sala de Juntes de l’Ateneu Barcelonès, tindrà lloc la xerrada sobre Les dades a la Societat del Coneixement, en el marc de les tertúlies Nova Societat del Coneixement. La trobada d’aquest mes anirà a càrrec d’Ignasi Alcalde, docent universitari i consultor en gestió de la informació.

Molts ja qualifiquen les dades com el petroli del segle XXI, com podem fer que tot aquest valor de manera fàcil i, si pot ser intuïtiva? És en aquest aspecte que l’Ignasi Alcalde és un autèntic especialista i ens podrà ajudar a conèixer estratègies i eines que podem utilitzar per no només sobreviure si no pilotar la nostra navegació entre el milions i milions de dades que conviuen amb nosaltres.

El cicle de tertúlies Nova Societat del Coneixement és obert, i pretén obrir el debat fora de l’àmbit habitual on es parlen aquests temes. En aquest sentit, obliga a fer un esforç per argumentar i defensar totes les transformacions que s’estan produint en la nostra societat i que l’ús de les TIC acceleren i posen en mans de la majoria dels ciutadans del nostre país.

Podeu conèixer el contingut d’aquestes xerrades al blog de Ricard Faura.

Per acabar, us proposem visualitzar aquest vídeo en el que David McCandless, destacat periodista de dades, converteix sèries de dades complexes, com la despesa militar mundial, la cobertura mediàtica, les actualitzacions en els perfils de Facebook, … en diagrames bells i simples.

One thought on “Els dijous recomanem: Tertúlies Nova Societat del Coneixement

  1. Moltíssimes gràcies per l’apunt, molt interessant i el que em pot aportar és molt. Ricard Faura em transmet molt de coneixement. M’ho miraré en calma a casa en estones i seria interessant fer-ho extensiu sobretot les tertúlies de l’Ateneu.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s