Programa M-Schools al Mobile World Congress 2015

El Programa m-Schools, impulsat per Mobile World Capital Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA, i que  té una vigència prevista de cinc anys 2013-2018, ha presentat al MWC una anàlisi del primer any de funcionament. El programa neix amb l’objectiu de motivar l’aprenentatge a través de les tecnologies mòbils, promoure les competències digitals i l’esperit emprenedor i construir un entorn obert per l’mEducació.

Entre d’altres resultats, s’ha resaltat que durant aquest curs 2014-2015 s’ha posat en marxa el projecte Mobile History Map, que en tres mesos ha aconseguit la participació de 608 escoles i 774 professors, que desenvoluparan i geolocalitzaran continguts sobre 455 punts patrimonials de Catalunya.

Podeu llegir la notícia completa aquíSi VOLEU CONÈIXER MÉS PRÀCTIQUES D'INNOVACIÓ VISITEU LA iNNOtECA

5 thoughts on “Programa M-Schools al Mobile World Congress 2015

 1. Gràcies per l’apunt, el trobo molt interessant. Avui llegia a la Contra de la Vanguardia sobre aquest tema i de la idea de l’escola que té Richard Gerver.

  M'agrada

 2. Crrec que ja el coneixeu, en Xavier Marcet té un blog genial, de qui he après molt. Escriu també a Sintetia i en un post parla sobre la innovació a l’administració que potser us interessarà. A través d’aquest post vaig descobrir un article molt interessant de Forbes sobre Sóc un ciutadà sóc el pressupost en el qual parla sobre la gestió de la innovació, dels ecosistemes, de la universitat.

  M'agrada

  • Gràcies Pilar,
   Efectivament, Xavier Marcet va ser la persona que va conduir la sessió d’identificació de reptes per al llençament del Canal Innovació, tal com explicàvem a l’entrada del blog “Reptes d’innovació. Generalitat Girona”. Prenem nota del bloc que recomanes!

   M'agrada

 3. Moltes gràcies per llegir-me i que tingueu un bon dia. Avui us volia suggerir quelcom important que he descobert a través del butlletí a L’Abast del Departament de Benestar i Família de la Generalitat, tot un món per descobrir de les TIC i les discapacitats, per nens o no tant nens.Us adjunto l’enllaç http://discapacitat.blogspot.com.es/

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s