Aterrant reptes, per enlairar el Canal Innovació…

El dimecres 19 de febrer varen tenir lloc les quatre sessions de treball dels respectius sponsors i els InnoSIastes de cada un dels quatre reptes que es llançaran a la plataforma de Canal Innovació, en la seva experiència pilot GIR-Innova.

Un total de 55 persones, entre InnoSIastes (47), esponsors (3) i membres del grup InnoGent (5) varen treballar de manera col·laborativa en la dinàmica que varen proposar els professionals que dirigien les sessions, amb la finalitat d’operativitzar i delimitar l’abast dels reptes que a partir del 4 de març s’abordaran tot buscant-los-hi solucions a través de la comunitat d’innovació oberta de Girona.

En el transcurs de les sessions de treball es van poden poder percebre les ganes, l’entusiasme i la implicació de les desenes d’InnoSIastes que en les properes setmanes viralitzaran l’orientació a la millora entre tots els membres de Generalitat-Girona.

5 thoughts on “Aterrant reptes, per enlairar el Canal Innovació…

  1. Gràcies per l’estona del taller i de tot el que he pogut aprendre en el primer taller, ara buscar solucions en cada un dels objectius, sempre sense perdre de vista el nom del repte: arribar on no arribem.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s