Els dijous recomanem: Invents. Idees que canvien vides. CaixaForum Tarragona

Del 5 de febrer al 5 de maig, a l’exposició Invents. Idees que canvien vides a CaixaForum Tarragona, podreu conèixer les persones d’arreu del món que estan ideant dissenys innovadors per millorar les condicions de vida de les poblacions més vulnerables del nostre planeta.

L’exposició presenta alguns dels invents més revolucionaris aplicats a països de l’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. Invents que neixen de l’enginy i de la perseverança de persones que no es van rendir i que van enfocar els seus esforços als problemes reals de la gent: accés a l’aigua potable, a l’energia, a l’alimentació, a la salut, a l’ocupació o a un medi ambient saludable.

Els invents exposats reuneixen unes característiques comunes: solucionen necessitats bàsiques, beneficien persones vulnerables (en situació de pobresa extrema o en risc d’exclusió social), són respectuosos amb el medi ambient i s’adapten a la realitat cultural, econòmica i social on presten el seu servei.

2 thoughts on “Els dijous recomanem: Invents. Idees que canvien vides. CaixaForum Tarragona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s