Els dijous recomanem: NITS

NITS (Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat) de Girona arriba aquest mes de febrer a la 40a. trobada.

En aquesta ocasió, el dijous 19 de febrer, NITS tractarà la innovació i la mobilitat sostenible des de la perspectiva de les tecnologies respectuoses envers el medi ambient i el model elèctric com a tendència. Es tractarà amb Marc Barceló, a partir de la seva experiència com a soci fundador de Volta Motorbikes.

Així mateix, s’administrarà una nova dosi d’innovació i tecnologia gràcies a 3dprintcat, empresa de nova creació que mostrarà en directe el funcionament de la primera impressora 3D dissenyada i fabricada a Girona, la Gibox.

NITS (sigles de negocis, innovació, tecnologia i societat) és l’encontre mensual a Girona per parlar d’un nou món, transformat per la revolució tecnològica i les seves conseqüències en el camp de la comunicació, el màrqueting i els negocis en general; per parlar d’un  món que canvia ràpid.

3 thoughts on “Els dijous recomanem: NITS

  1. En relació amb NITS i la vostra recomanació a Girona us faig també el comentari que va ser un plaer poder assistir a la presentació a Girona a la seu de la Generalitat de Girinnova i de tot el que pot representar per l’administració. Un plaer per mi conèixer gent com vosaltres i de l’equip que durà els tallers com Induct.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s