Dirigir-se un mateix: revolució dels hàbits cap a l’increment de la productivitat personal

Font: Fundació Factor Humà

El passat dimecres 4 de febrer va tenir lloc la sessió de Benchmarking Dirigir-se un mateix. Introducció a la productivitat personal, conduïda per Boris Mir, i organitzada per la Fundació Factor Humà.

El bon management i la bona direcció de persones comença per un mateix. Les formes i estils personal d’abordar el propi  treball incideixen en el funcionament de tot l’equip, com a forma de relació que, en termes d’ecologia humana, anomenaríem, simbiòtica. Les avantatges de la nostra forma de gestionar el propi treball reverteixen en reciprocitat als diversos components del grup.

Aquesta va ser la línia de treball que es va adoptar en la sessió, i que rebia inspiració, en bona part, de propostes tant consolidades com les de Stephen R. Covey i, principalment, David Allen, amb la seva proposta metodològica del Getting Things Done (GTD). Aquesta metodologia de productivitat personal es basa en un processament altament estructurat de les tasques a fer per tal d’aconseguir un flux de treball on predominin les sensacions de control i perspectiva per sobre de les d’estrès.

En la jornada hi va participar personal de l’administració de la Generalitat de Catalunya juntament amb personal d’altres administracions públiques i d’empreses referents del sector privat, incidint en la línia inspiradora de la vinculació de la Generalitat a la Fundació Factor Humà.

3 thoughts on “Dirigir-se un mateix: revolució dels hàbits cap a l’increment de la productivitat personal

  1. Totalment d’acord, el lideratge d’un mateix per a la tasca del dia a dia i en tots els àmbits de la vida. Per cert avui he descobert una plana web super interessant Escapis, fet a Girona i que té com a lema fes servir l’enginy i el teu cap, proposa el joc en les tasques del dia a dia. Us adjunto enllaç.
    http://www.escapis.cat/

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s