InnoGent col·labora amb La Vanguardia en un article sobre gestió de la innovació

Juliana Vilert, responsable de l’Eix 6-Innovaciói talent del Pla de Reforma de la Generalitat de Catalunya i membre d’InnoGent, ha col·laborat en l’article en el què s’emfasitza la necessitat de vetllar per les condicions organitzatives i de gestió de persones per a introduir la cultura de la innovació en les organitzacions. En la seva exposició destaca també la necessitat de l’evolució de les formes de dirigir les organitzacions que s’hauran de fonamentar en nous estils de lideratge.

L’article compta amb les declaracions d’Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà i de Tomàs Llompart director de l’àrea de persones de l’empresa suara cooperativa

Podeu llegir l’article aquí

4 thoughts on “InnoGent col·labora amb La Vanguardia en un article sobre gestió de la innovació

  1. Avui llegia un article sobre la jornada d’ahir entre Esade i Banc de Sabadell sobre dona i lideratge, sobre la conferència que va fer Imma Amat (Immobiliària) ahir 10 de febrer de 2015 i dóna unes pautes: petits que pensen en gran, internacionalització, innovació, diferenciació. Explica molt bé que tot i no ser grans i tenir un departament petit de recursos humans han sortit endavant. Molt bo al meu parer.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s