Reptes d’innovació. Generalitat Girona

El passat dilluns 19 de gener va tenir lloc a la seu de Generalitat Girona una sessió de formulació de reptes d’innovació, en la que varen col·laborar activament alts càrrecs de l’administració amb personal tècnic amb responsabilitat en la definició de les polítiques de gestió de la innovació. La sessió es va desenvolupar sota la direcció de Xavier Marcet, president de la consultora LTC Project. Es de destacar la participació de la secretària d’Administració i Funció Pública, la senyora Meritxell Masó,  així com del delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, el senyor Eudald Casadesús.

Les conclusions resultants del procés de detecció dels grans reptes que la Generalitat de Catalunya haurà d’abordar en els proper anys nodriran de continguts l’inici del funcionament de Canal Innovació a Girona, el qual entrarà en funcionament a mode de pilot amb el nom  Gir-Innova, aquest mes de febrer. Amb aquest projecte, es vol potenciar i optimitzar les aportacions, propostes, en definitiva, el know how del col·lectiu de professionals de Generalitat Girona, i propiciar que contribueixin a trobar solucions innovadores als reptes plantejats.

El clima de col·laboració que es va establir entre els participants a la sessió va ser clau per afrontar les dificultats que entranya un exercici de tanta complexitat com és l’intent d’anticipar les necessitats futures de la ciutadania del nostre país en la seva relació amb l’administració pública, en el context de les grans tendències que marquen l’esdevenir del funcionament de les societats a escala global.

3 thoughts on “Reptes d’innovació. Generalitat Girona

  1. Reptes importants i que també cal gestionar bé, sobretot tenint en compte que els funcionaris una mica estigmatitzats estem, caldrà posar molt també de la nostra banda.

    Una de les meves propostes l’acabo de veure ara mateix i és la web de Marta Martí que es diu Shake-On actitud on, cocreació, shape of the emotions, el capital humà que pot aportar el treballador.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s