Els dijous recomanem: e-Estonia: Life in a networked Society

En aquest vídeo, podreu conèixer el cas d’Estònia. L’evolució d’una república exsoviètica a un dels països més avançats tecnològicament d’Europa. L’impulsor de la transformació digital és Linnar Vilk, qui va fer la ponència magistral en la sessió d’ahir al Congres Govern Digital 2015

7 thoughts on “Els dijous recomanem: e-Estonia: Life in a networked Society

  1. A través de la Sebap i el cercle català de coneixement he pogut descobrir a Santi Ristol, enginyer de telecomunicacions que impartirà a BCN una conferència sobre les possibilitats de Smart Mobility, les aplicacions i les telecomunicacions per una societat connectada i intel.ligent. Fundador de http://www.atos.net

    M'agrada

  2. M’acaba d’arribar un apunt de Gestió del Coneixement sobre la teoria d’internet relatiu a Alejandro Priscitelli que m’ha semblat molt interessant. M’ha recordat un article a la Vanguardia d’avui sobre un estudi que ha fet la BBC del periodisme com ha persistir, en vista dels canvis tecnològics, molt per sobre ve a dir que sigui de qualitat, que doni importància als fets locals i que interactui entre la societat i el ciutadà. Enrique Dans en un article a Expansion divendres passat ja en parlava: ara a part de la xarxa de penjar gats, etc, es publicarà tan sols per aquesta xarxa, o sia ve a dir contingut, intercanvi de coneixement perquè la gent interactui i d’aquí poden venir moltes coses noves.

    M'agrada

  3. Molt recomanable la contra d’avui de Yossi Vardi sobre bons i dolents i de les eines que s’ha de dotar la societat per anar endavant, emprenedor israelí.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s