Els dijous recomanem: cicle de Visions de la Ciència

Biblioteques de Barcelona organitza el cicle de xerrades de divulgació científica Visions de la ciència, a propòsit de la declaració de l’any 2015 com a Any Internacional de la Llum i les Tecnologies Basades en la Llum.

Les xerrades, que s’aniran succeint entre els mesos de gener i març en diferents biblioteques de la ciutat de Barcelona, s’han plantejat amb un abordatge de caràcter marcadament interdisciplinar, tant pels temes de les diferents conferències del cicle, -que abasta des de la percepció de la llum per part d’humans i animals, al funcionament d’un sincrotró, o la llum en el món de l’art-, com per l’àmbit d’especialitat dels ponents, que procedeixen d’àmbits com la física, la biologia, el periodisme o del disseny d’il·luminació. Us animem a participar-hi!!!

4 thoughts on “Els dijous recomanem: cicle de Visions de la Ciència

    • Pilar, com has vist, els dijous recomanem és un espai on donem a conèixer cada setmana alguna activitat, material, bona pràctica, etc. L’esperit de l’apartat és identificar entre tots i de manera complementària un seguit de propostes engrescadores vinculades a la innovació, la gestió del coneixement i la gestió del talent.
      Gràcies per l’aportació!

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s