iNNOtECA

La iNNOtECA vol ser una finestra oberta al funcionament intern de l’organització que permeti a la ciutadania conèixer allò que sovint no queda a la seva vista, però que és cabdal a l’hora de definir de quina manera i en quines condicions rep els serveis que la Generalitat li presta.

Què hi trobarem?

 • Les millors pràctiques dels nostres departaments
 • Informació d’accions i polítiques de promoció, tant adreçades als propis empleats com a la ciutadania en general
 • Enllaços a l’exterior,  per a un accés fàcil a les millors pràctiques del món

Com s’estructura?

La iNNOtECA recull cinc categories d’innovació:

 • De productes en forma de serveis: recull experiències i pràctiques de nous serveis que ofereix l’Administració, o dels que han suposat una millora significativa respecte dels que hi havia.
 • De productes en forma de béns: recull experiències i pràctiques de nous productes que ofereix l’Administració, o dels que han suposat una millora significativa respecte dels que hi havia.
 • D’organització i de procés: recull experiències a l’Administració en què s’han introduït nous mètodes organitzatius, noves formes d’organització del treball i dels llocs de treball, o de les relacions exteriors de l’organització, així com experiències en què s’ha introduït un procés de producció o de distribució dels béns i serveis que ofereix l’Administració nou o millorat d’una manera significativa.
 • De difusió/Comunicació: recull experiències que comporten l’aplicació de nous mètodes de provisió de béns i serveis que impliquen canvis significatius en la manera en què s’ofereixen, en el seu posicionament, en la seva promoció o en la seva comunicació.
 • D’estratègia: recull polítiques, programes, i línies d’actuació que han suposat un nou posicionament de l’Administració.

3 thoughts on “iNNOtECA

 1. Totes aquestes idees i innovacions en semblen molt be; però jo porto 25 anys a l’Administració de la Generalitat de Catalunya i tinc la percepció, potser equivocada, que es fan grans projectes de cara a la gal·leria però que a la pràctica no tenen cap repercussió. Vull dir que es fan grans projectes com aquests però d’això no arriva res a cada escola, cada centre de salut, cada presó, cada parc de bombers, …..

  Espero que aquest cop sigui diferent

  M'agrada

  • Antoni, la iNNOtECA és un espai de difusió que recull les activitats en el funcionament de l’Administració de la Generalitat de Catalunya que han permès introduir nous mètodes organitzatius, noves formes de treballar o noves formes de relació amb la ciutadania. No s’inclouen per tant, les pràctiques vinculades als serveis finalistes de l’Administració, per exemple a innovació en educació, en salut, en infraestructures, etc. Sí que trobareu però algunes experiències com l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya (pràctica 1.028) on podreu conèixer inciatives innovadores en l’àmbit de la salut, o podeu consultar la web d’innovació del Departament d’Ensenyament http://www.xtec.cat/web/innovacio/innovacio, entre d’altres.

   En definitiva, aquest primer recull d’experiències innovadores vol reflectir el procés de generació i implantació amb èxit de noves idees de millora de procés, producte, servei o model de gestió, en el sentit que millora l’eficàcia i l’eficiència de les institucions, elevant el valor que els administrats reben i perceben.
   Moltes gràcies per visitar-nos!

   M'agrada

 2. Bon dia,
  A la Generalitat de Girona que s’està implementat força bé la innovació i sobretot la millora de l’atenció al ciutadà hi estic aprenent força. He estat llegint molt sobre el tema perquè curiosament m’estic preparant per a la promoció interna del cos de Gestió i un dels temes a treballar és l’atenció al ciutadà, cartes de serveis, en resum la millora contínua. I una d’aquestes eines per la millora contínua és per a mi Innoteca, moltes felicitats i que entre tots podem aportar el nostre granet de sorra ja és molt.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s