Jornada Nous Lideratges

El passat 14 de novembre va tenir lloc la jornada   Nous Lideratges. Gestió del talent per a la innovació a l’auditori de Palau de la Generalitat.

Des de la ciència, amb Jorge Wagensberg, la poesia amb Jaume Pons Alorda  i el cant coral amb el cor del Departament de Territori i Sostenibilitat, s’ha interpel·lat i convidat a la reflexió sobre 3 dels elements clau per a crear condicions que afavoreixin la innovació: la interdisciplinarietat, nous lideratges i el foment del treball col·laboratiu. La relatora Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes ha explicat la seva pròpia experiència al capdavant de la Institució en la que ha provocat una transformació a través del seu lideratge carismàtic.

 

Aquí teniu l’ enllaç al vídeo de la jornada

2 thoughts on “Jornada Nous Lideratges

  1. Dins d’aquest apartat se m’acut el treballador com a líder. Fa uns anys vaig descobrir a Victor Kuppers, que ens parla de l’entusiasme i la il.lusió i l’actitud positiva envers la vida. Avui a Expansión he llegit un article sobre la RSE i diu que a l’empresa la RSE comença amb la cura i atenció dels seus treballadors, saludar al personal, bona atenció al públic, bona relació entre companys i deixar una mica de banda la competitivitat.

    http://www.kuppers.com/

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s